Tartu mälumängumeistriks krooniti neljandat korda Tiit Naarits

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esikolmik (vasakult): Priit Naruskberg, Tiit Naarits ja Matis Song.
Esikolmik (vasakult): Priit Naruskberg, Tiit Naarits ja Matis Song. Foto: Silja Paavle

Kolmapäeval toimusid Tartus Eesti Mõttespordi Seltsi korraldusel kuuendad Tartu meistrivõistlused üksikmälumängus. Meistritiitlit tulid taga ajama 35 võistlejat, kelleks parimaks osutus Tiit Naarits.

Kokku oli mälumänguritel tarvis nuputada 60 küsimuse kallal, palju oli Tartu ja Lõuna-Eesti teemalisi küsimusi. Tänavuste küsimuste autor oli mullune võitja Andres Keil.

Pärast mitmetunnist pusimist saavutas ülekaalukalt 78 punktiga esimese koha Jõgevamaa riigigümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetaja Tiit Naarits, kellele see oli juba neljas Tartu meistritiitel üksikmälumängus. Naarits kuulub vaieldamatult Eesti mälumängurite tippu, ta on ka paljukordne Eesti meister.

Teise koha saavutas tarkvaraarendaja Priit Naruskberg 63 punktiga ning kolmandaks tuli pärast tihedat rebimist igapäevaselt spordiinfot töötlev Matis Song 59 punktiga.

Parim naine oli teist aastat järjest Tartu Kivilinna kooli õpetaja Inga Toom 49 punktiga, üldarvestuses tõusis Toom kuuendale kohale. Parima tudengina sai ära märgitud Priit Tõnisson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles