Ülikoolilinna hotelli otsiti doktorikraadiga administraatorit (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööportaalis Leia rippus ka veel 29. märtsi hommikul kuulutus, kus otsiti Barclay hotelli vähemalt doktorikraadiga administraatorit.
Tööportaalis Leia rippus ka veel 29. märtsi hommikul kuulutus, kus otsiti Barclay hotelli vähemalt doktorikraadiga administraatorit. Foto: Kuvatõmmis

28. märtsil postitati tööportaali Leia kuulutus, millega otsiti Barclay hotelli administraatorit, kel oleks vähemalt doktorikraad.

Barclay hotelli müügijuht Liis Matsalu ütles, et nemad avaldasid kuulutuse 6. märtsil Töötukassa kodulehel, portaali Leia pole nad ise midagi postitanud. «Kohe kindlasti pole vaja administraatori töökohale kandideerimiseks doktorikraadi,» kinnitas Matsalu.

Tööportaali Leia arendusjuht Valdo Kivimägi ütles, et Töötukassa kuulutused ilmuvadki Töötukassa palvel ka portaalis Leia. Sedasi peaks teade jõudma võimalikult paljude huvilisteni. «See on juba teine kuulutus, mille puhul on tehnilise rikke tõttu ametikohale kandideerimise üheks tingimuseks märgitud doktorikraad,» nentis Kivimägi. Ta lisas, et hiljuti prooviti portaalis Leia uut tehnilist lahendust, mille kallal arendaja praegu töötab, et vead parandada. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles