Elva gümnaasiumis treenivad noored tulistamist

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relvast tulistamine on vaid üks osa Elva gümnaasiumi 11. klassi noormeestele ja neidudele korraldatud kursusest. Juhendaja Karl Kontor (vasakult teine) tutvustab õpilastele ka laskespordi ajalugu ja räägitakse relvakultuurist.
Relvast tulistamine on vaid üks osa Elva gümnaasiumi 11. klassi noormeestele ja neidudele korraldatud kursusest. Juhendaja Karl Kontor (vasakult teine) tutvustab õpilastele ka laskespordi ajalugu ja räägitakse relvakultuurist. Foto: Margus Ansu

Elva gümnaasiumi 11. klassi õpilased on viimased kolm reedet kadunud korraga kolmeks akadeemiliseks tunniks keldris asuvasse lasketiiru, sest esimest korda on selle kooli kodanikukaitse kallakuga õppekavas laskespordikursus.

Elva laskespordiklubi treenerid Karl Kontor ja Ave Nigul kiitsid 16 õpilast, kes nende käe all mai lõpuni treenivad. Aeg-ajalt kutsutakse noori juhendama laskespordialade spetsialiste ka mujalt Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles