Autodele väikseks jäänud Annelinnas võib kodu juures trahvi saada (3)

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinnas Mõisavahe 35 üheksakorruselise maja juures seisis eile keskpäeval hulga autosid. Õhtul, kui elanikud töölt tulevad, läheb parkimiskohtadega nii kitsaks, et kasutusse võetakse ka olematu äärekiviga kõnniteejupp ja haljasalagi, nagu näha pildilt.
Annelinnas Mõisavahe 35 üheksakorruselise maja juures seisis eile keskpäeval hulga autosid. Õhtul, kui elanikud töölt tulevad, läheb parkimiskohtadega nii kitsaks, et kasutusse võetakse ka olematu äärekiviga kõnniteejupp ja haljasalagi, nagu näha pildilt. Foto: Margus Ansu

Tartlanna Kati Grauberg Longhurst kolis perega kaks nädalat tagasi elama Annelinna Mõisavahe tänava üheksakorruselisse majja. Esimesel nädalal uues kodus sai ta valesti parkimise eest trahvi. 

Tartu suurima linnaosa Annelinna kortermajade parkimisprobleemid olid esmaspäeval arutlusel linnavalitsuse kabinetiistungil. «Annelinnas on sõidukite rohkus põhjustanud olukorra, kus pargitakse haljasaladel ja kõnniteedel,» seisab Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse juhataja Martin Nelise koostatud ülevaates. 

Ja kes eksib, see maksab: nii Annelinnas kui ka mujal valesti parkijatel hoiab silma peal Tartu menetlusteenistus. Juhtivmenetleja Ülle Neeme teatas, et 2017. aastal määrati Tartus parkimisnõuete rikkumise eest 4906 trahvi ja vähetähtsate rikkumiste korral piirduti hoiatusega 5337 juhul. Selle aasta kahel esimesel kuul on parkimisnõuete rikkumise eest tehtud 671 trahvi ja hoiatamisega piirdutud 660 juhul. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles