Tee-ehitus tõi Käreveres kaasa sundvõõrandamise

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödasõidualade ehitus Valmaotsa-Kärevere lõigul peab valmis saama juba sel sügisel. Seetõttu lõpetas valitsus maaomaniku ja maanteeameti vahelise vägikaikaveo sundvõõrandamisega.
Möödasõidualade ehitus Valmaotsa-Kärevere lõigul peab valmis saama juba sel sügisel. Seetõttu lõpetas valitsus maaomaniku ja maanteeameti vahelise vägikaikaveo sundvõõrandamisega. Foto: Margus Ansu

Kui saabuvad soodsad ilmad, jätkub Tallinna-Tartu maanteel 2+1 möödasõidualade ehitus. Praegu on maanteeameti tellitud ehitustööd jõudnud otsaga Valmaotsa-Kärevere lõiguni. Et seal ehitustöid jätkata, tuleb möödasõidualade tarvis haugata veidi maad ka tee kõrvalt.

Kui muidu on maanteeamet jõudnud maade omanikega kokkuleppele, siis kahe maatüki pärast pidi sekkuma valitsus.

Eelmisel nädalal kuulutas valitsus välja Kärevere külas asuva 823- ja 699-ruutmeetrise maatüki sundvõõrandamise otsuse. Nimelt ei olnud maaomanik, Molter Agro juht Anti Mölter pärast pooleteise aasta pikkust arutelu nõus müüma kokku 0,15 hektari suurust osa oma põllumaast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles