Tartu veemotosportlased tõid Monacost koju oma ala Oscarid

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahepeal tuleb ette ka viperusi. Rasmus Haugasmägi käis Traben-Trarbachi maailmameistrivõistlustel paadiga ümber, sest parem aja nimel riskis liiga palju.
Vahepeal tuleb ette ka viperusi. Rasmus Haugasmägi käis Traben-Trarbachi maailmameistrivõistlustel paadiga ümber, sest parem aja nimel riskis liiga palju. Foto: TLK Pictures

Möödunud nädala lõpus ja­­gas rahvusvaheline veemotoföderatsioon UIM Monte Carlos veemotospordi mulluse hooaja maailmameistritiitleid, seal tegid ilma tartlased. Maailma parimaks veemotosportlaseks valis žürii 25-aastase Rasmus Haugasmäe ning nooremate vanuseklassist tituleeriti kõige tugevamaks sportlaseks teist aastat järjest 15-aastane Stefan Arand.

Tartu Kalevi veemotoklubi treener Üllar Põvvat meenutas, et pisar tuli silma, kui kuulis Haugasmäe ja Arandi tunnistamisest parimaks. «See tuli nagu unenägu!» lisas Põvvat. Mõlemad noormehed treenivad Tartu Kalevi veemotoklubis isa ja poja Üllar ja Henry Põvvati juhendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles