Sotside Jõgevamaa esinumber riigikogu valimistel on Mustvee vallavanem Jüri Morozov

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SDE Jõgevamaa esinumber tulevasteks Riigikogu valimisteks on praegune Mustvee vallavanem Jüri Morozov.
SDE Jõgevamaa esinumber tulevasteks Riigikogu valimisteks on praegune Mustvee vallavanem Jüri Morozov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eilsel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Jõgevamaa piirkonna üldkoosolekul valiti Jõgevamaa sotside esimeheks ning riigikogu valimistel piirkonna esinumbriks endine riigikogu liige, praegune Mustvee vallavanem Jüri Morozov. 

Morozov selgitas, et tema kandidatuuri seadsid üles parteikaaslased Jõgevamaa piirkonnast. «See oli meie piirkonna inimeste soov ja ma pean seda soovi austama,» sõnas ta.

Sügisel ühinesid viis omavalitsust üheks Mustvee vallaks ning uue valla volikogu valis värskeks vallavanemaks Jüri Morozovi. «Meil on paari kuuga välja kujunenud tugev meeskond ning kõik olulisemad õigusaktid oleme suutnud uues vallas vastu võtta,» märkis Mustvee vallavanem.

Ka ei muretse Morozov Mustvee valla tuleviku pärast juhul, kui ta peaks tuleval kevadel riigikokku valitud saama. «Mustvee vallas töötab piisavalt oma ala spetsialiste ning siin on praegu tegevad ka kõik ühinenud omavalitsuste juhid,» lisas ta.

Veel rääkis Morozov, et aktiivse valimiskampaania aeg jääb alles uude aastasse ning praegu ta sellele ei mõtle. «Meil on praegu vallas käsil koolivõrgu korrastamine. Viime Mustvee ja Tiheda lasteaia ühe juhtimise alla ning ühendame ka Mustvee põhikooli ja Peipsi gümnaasiumi,» rääkis Morozov Mustvee vallas õige pea sündivatest suurematest muudatustest.

Oma õnnistuse Morozovi kandidatuurile andis ka kultuuriminister Indrek Saar. «Jüri tunneb hästi kohalikke olusid ning tal on nii omavalitsuse kui ka riigikogu kogemust. Ta on võimekas ehitamaks piirkondlikku organisatsiooni ja panustama ka Jõgevamaa arendamisse tervikuna,» sõnas kultuuriminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles