Vallavanem jättis vallalehest arvamusartikli välja tugevama õigusega (3)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Artur Kuusi illustratsioon

Ülehomme ilmub värske Jõgeva Valla Teataja, mis potsatab tasuta kõikidesse Jõgeva valla postkastidesse. Nagu tavaliselt vallalehtedes, saavad vallakodanikud sealt lugeda lähiajal vallas toimunud ning ees ootavatest sündmustest. Ka võtavad seal sõna kohalikud vallajuhid.

Siiski jääb neljapäeval ilmuvast värskest Jõgeva vallalehe numbrist rahval lugemata Jõgeva vallavolikogu opositsiooni kuuluva valimisliidu Vooremaa liikme Valdi Reinase arvamusartikkel pealkirjaga «Õigusest, õiglusest ja võimust», sest vallavanem Aare Olgo keeldus artiklit avaldamast.

«Sain kirja vallalehe toimetajalt, et vallavanema otsusega ilmub 22. märtsi lehes hoopis Kaido Väljaotsa (ka valimisliidu Vooremaa liige – toim) lugu ja Valdi Reinase oma ei ilmu. Kirjas seisis, et kui soovin põhjendust või selgitust, pean küsima vallavanemalt,» meenutas nädalataguseid sündmusi valimisliidu Vooremaa ja Jõgeva vallavolikogu liige Terje Rudissaar.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles