Eile selgus Tartu parim teenindaja

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu parimaks teenindajaks valiti Thor Vaas. II koha saavutas  Anna Golovtsenko ning kolmanda koha vääriliseks tunnistati Hele-Mai Luik.
Tartu parimaks teenindajaks valiti Thor Vaas. II koha saavutas Anna Golovtsenko ning kolmanda koha vääriliseks tunnistati Hele-Mai Luik. Foto: Konkursi erakogu

13. märtsi õhtupoolikul selgus tiitli Tartu parim teenindaja 2018 võitja, kelleks valiti Thor Vaas Swedbankist. Teise koha saavutas tasavägisel konkursil Anna Golovtsenko kohvikust Paviljon ning kolmanda koha vääriliseks tunnistati Hele-Mai Luik Olerexist.

Tartu konkursi žürii esinaine Olga Einasto, kes töötab Tartu ülikooli raamatukogus teenindusosakonna juhatajana, kommenteeris Thor Vaasi võitu: «Võitja eristus teistest oma proaktiivsusega. Ta oskas võtta konfliktse olukorra juhtimise enda kätte. Lisaks paistis Thor silma oma intelligentsuse ja suurepärase analüüsivõimega, demonstreerides ka oma oskust teha lisamüüki.» 

Tartu parima teenindaja konkursil osales 125 teenindajat, kellest finaali said kümme parimat. Eelvoorus oli interneti keskkonnas vaja lahendada kolm teenindussituatsiooni ja kaks testi, milleks olid suhtlemisoskuste ja tarbijakaitse seaduse tundmise testid.

Heateenindus.ee koostöös Tartu linnavalitsuse ettevõtluse osakonnaga valib Tartu parimat teenindajat juba 2005. aastast. 


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles