Kontserdimaja uuendab lavatehnikat

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise kontserdimaja direktor Kulvo Tamra laskis käeulatusse lava kohal rippuvad 20-aastased metallstanged, millele on kinnitatud viis-kuus aastat tagasi uued valgustid.
Vanemuise kontserdimaja direktor Kulvo Tamra laskis käeulatusse lava kohal rippuvad 20-aastased metallstanged, millele on kinnitatud viis-kuus aastat tagasi uued valgustid. Foto: Kristjan Teedema

Reede, 6. november 1998. «Kuigi Vanemuise kontserdimajas lõhnas eile öötöö järele ja asedirektor Kulvo Tamra lubas vajadusel oma seljaga ust piduliku publiku ees paar minutit kinni hoida, on kontserdimaja valmis ja avatakse täna,» kirjutas sellel tähtsal päeval ilmunud Tartu Postimees. Nüüd paistab 20. aastapäev ning välja on kuulutatud riigihange, et suvel ette võtta lavatehnika vahetus.

Toona oli Eesti Kontserdile kuuluva Vanemuise kontserdimaja direktor Laine Jänes, kellest vahepeal on saanud Randjärv. Kulvo Tamra, kes on tõusnud direktoriks, laskis eile alla lava kohal rippuvad 20-aastased metallstanged, millele on kinnitatud viis-kuus aastat tagasi uued valgustid ja samuti mitmed tarvilikud tekstiilid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles