Teliale ehitatakse Tartusse uus maja (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevase ärihoone eskiis.
Tulevase ärihoone eskiis. Foto: Fausto Capital

Kinnisvaraarendaja Fausto Capital asub Tartusse Turu tänava äärde ehitama uut kolmekorruselist ärihoonet, mille kahele ülemisele korrusele kolib Telia Tartu esindus.

Uus Telia Tartu hoone valmib 2019. aasta kevadeks. Esimesele korrusele tulevad mitmed teenindus- ja kaubandusettevõtted ning koostöölepingud on hetkel sõlmimisel.

Telia uus maja hakkab asuma Turu Ärimajast linna pool, Turu tänava ääres. Hoone suletud netopind on 3 423 ruutmeetrit. Selle juurde kuulub parkimisplats maja ees ning ka majaalune parkla. Ehitustööde alguseks on planeeritud aprill 2018.

«Meil on väga hea meel, et juba õige pea saavad ka meie Tartu kolleegid tööle asuda tegevuspõhisesse kontorisse, mis järgib oma olemuselt Tallinna peakontori stiili. Tänastes Telia Tartu kontorites töötab 130 inimest,» ütles Telia Eesti haldusosakonna juhataja Mari-Liis Vihul.

Fausto Capital on 15-aastase ajalooga Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub eelkõige erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubandus-, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamisega. Fausto Capitali portfelli kuulub kokku üle 58 000 ruutmeetri kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle 100 miljoni euro.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles