Hunt kui sümbol uutes ja vanades hundinimedes

, usundiuurija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autokooli Motohunt sõiduauto.
Autokooli Motohunt sõiduauto. Foto: Ago Lempu

Veebruar oli rahvakalendris hundikuu, kuid hundid on veel märtsiski aktuaalsed. Alles hiljuti saime «Aktuaalsest kaamerast» teada nende häbematutest tegudest, et lausa päise päeva ajal tulevad alevisse koeri murdma. Need olid tõelised hundid, aga mõni aeg tagasi ründas mind ootamatult virtuaalhunt või netihunt.

Täpsemalt oli see reklaamihunt oma pakkumisega: «Decoras laamendab suur hirmus hinnahunt ja hammustab hinnad alla.» Hundiks muundunud «hinnahammustaja» pani mind muigama. Ta oli ennast tagajalgadele püsti ajanud ja tema esikäpad meenutasid müügimehe žestikuleerivaid käsi, kes sind ostma meelitab.

Tartus on ühe autokooli nimi Motohunt ja logol on hundi pea. Selleks võis anda inspiratsiooni hundi jõud ja kiirus, mis kantakse üle masinale. Võimalik on ka teine motiiv, mis on seotud juhiloa taotlejatega, eriti (noor)meestega, kes muunduvad autoga sõites werewolf'ideks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles