Miljon+ artiklikampaania lõpuspurt toimub laupäeval Tartu kirjutamismaratonil

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wikimedia

Emakeelepäeval kulmineeruva EV100 artiklikampaania «Sajast kasvab miljon!» lõpuspurt toimub laupäeval, 10. märtsil Tartu kirjutamismaratonil  sTARTUp Hubis (Raekoja plats 16).

Kampaaniaga on praeguseks liitunud ning emakeelepäevaks Vikipeediasse artikli kirjutada lubanud 141 kaasautorit, nende hulgas presidente, rektoreid, akadeemikuid, teadlasi, kirjanikke, kunstnikke jpt ning kirjutamismaratonil antakse artiklitele üheskoos viimane lihv.

Laupäeva keskpäeval algavale maratonile on oodatud kõik, kes tahaks eestikeelsesse Vikipeediasse panustada või EV100 kampaaniale kaasa aidata, aga vajavad juhendamist või tahaks lihtsalt teha seda inspireerivas kaastööliste seltskonnas.

EV100 artiklikampaania algas 23. veebruaril ning lõppeb kirjutatud artiklite nimekirja avaldamisega emakeelepäeval, 14. märtsil. Kampaaniat vedavad Tartu ülikooli Miljon+ algatus ja Wikimedia Eesti avaldavad artiklite kohta statistikat, tõstavad esile neist kvaliteetsemaid ja huvitavamaid, kuid ei too omalt poolt välja, missugune teadlane või ühiskonnategelane missuguse artikli EV 100 kingikotti panustas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles