Tartu otsib jälle rattaringluse projektijuhti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaringlus toimib väga paljudes Euroopa erinevates linnades. Pildil rendirattad Prantsusmaal Nice´is.
Rattaringlus toimib väga paljudes Euroopa erinevates linnades. Pildil rendirattad Prantsusmaal Nice´is. Foto: Kertu Kula

Tartu linn on algatanud rattaringluse projekti, mille käigus kujuneb rattaringlusest tulevikus linna ühistranspordi osa. Selle suure plaani elluviimiseks  on vaja aga uut projektijuhti, sest mullu värvatu pani ameti maha.

Eelmise aasta lõpul pani  ameti maha rattaringluse projektijuht Heret Knjazeva, kes alustas tööd augustis. Linnamajanduse osakonna juhataja Rein Haak nentis tema lahkumise kohta, et nii töökat ja kompetentset inimest on uue konkursiga päris raske leida.

Aga linnavalitsus teeb nüüd proovi.

Rattaringluse projektijuhi põhiülesandeks on Tartu rattaringluse ja teiste ühistranspordiga seotud projektide elluviimine. Kõrgharidusega, projektijuhtimise kogemusega ja hangete korraldamises vilunud kandidaadid saavad CV ja motivatsioonikirja esitada 16. märtsini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles