Tuleb kaheteistkümnes suveülikool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu suvel korraldab Tartu Ülikool kaheteistkümnendat korda suveülikooli, mille esimesed kursused algavad juuni lõpul, kuid põhiosa loenguist jääb augustisse.


Tasulistel suvekursustel on võimalus valida juhtimise ja psühholoogia, keelte, hariduse ja pedagoogika, kultuuri ja kunsti ning tervise ja spordi valdkonna koolituste vahel. Näiteks on kavas varasematel aastatel populaarsust võitnud maalimiskursus, läti keele ja kultuuri kursus, hispaania keele algkursus, huvijuhtide kursus, pressisuhtluse kursus ja palju muud.

Tartu Ülikooli suvekursused on mõeldud kõigile, kel soovi ja huvi suvel ennast arendada. Kursusi teevad ülikooli tunnustatud õppejõud ja oma ala parimad praktikud, lõpetamisel saadavaid ainepunkte arvestatakse kõrgkoolide õppekavade täitmisel. Osalemiseks on tarvis end registreerida 10. juuniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles