Waldorfgümnaasium sai endale lõpuks juhataja

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu waldorfkooli juhatajaks sai Anne-Lii Kerge.
Tartu waldorfkooli juhatajaks sai Anne-Lii Kerge. Foto: Margus Ansu

Mitu kuud juhita olnud Tartu waldorfgümnaasiumi etteotsa asus eile tööle Anne-Lii Kerge, kes seni oli ametis Keila waldorfkoolis.

Tartu waldorfgümnaasium pidi mitu kuud tegutsema koolijuhatajata, sest eelmise aasta novembris pani ootamatult oma ameti maha Anu Vaagen. Vahepealse aja täitis gümnaasiumi juhi kohustusi sama kooli õpetaja Meelis Sügis.

Poolteist aastat waldorfkooli juhatajana töötanud Anu Vaagen lahkus enda kinnitusel ametist sõbralikult ning on edaspidigi nõus kooli aitama ja selle tegevuses kaasa lööma.

Uus koolijuht Anne-Lii Kerge (42) on lõpetanud Tallinna ülikooli sotsiaalpedagoogika eriala ning õppinud täiendavalt majandusarvestust. Waldorfkooli eripära pole Kergele võõras, sest viimased seitse aastat on ta töötanud Keilas tegutseva waldorfkooli Läte juhatajana.

Tartusse tuli Anne-Lii Kerge eelmise aasta augustis, kui soovis elukohta vahetada. Mullu sügisel asus Tartu waldorfkoolis õppima ka ta poeg.

Teist päeva uues ametis oleva koolijuhi sõnul saab tema peamiseks katsumuseks koolimaja väljaehitamine ja kaasajastamine.

Lisaks uue koolijuhatajale asus Tartu waldorfkoolis uue sekretärina tööle Anu Paju-Lubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles