Infopäeval värvati uusi tudengeid ka võlupeegli abil

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse lütseumi 11. a klassi õpilase Aleks Tammiksaart huvitas mängukonsooli ülesehitus.
Prantsuse lütseumi 11. a klassi õpilase Aleks Tammiksaart huvitas mängukonsooli ülesehitus. Foto: Sille Annuk

Aastaring on saanud täis ning ülikoolidel on taas põhjust meelitada  kooliõpilasi akadeemilise perega liituma. Selleks korraldasid neli suurimat kõrgkooli Tartus ühel ja samal päeval kõigile huvilistele infopäeva. Eile paotasid oma ukse Tartu ülikool, maaülikool, tervishoiukõrgkool ja kõrgem kunstikool, et läbi töötubade ja põnevate atraktsioonide püüda pilke just nende õppekavadele. 

Nii olid näiteks Tartu ülikooli arvutiteaduste inimesed tutvustamas oma eriala tehniliste imevidinate abil, mis ühendasid kunstid ja kübermaailma üheks tervikuks. Üheks selliseks atraktsiooniks oli võlupeegel, mis püüdis neurovõrkude abil ekraani ees seisva inimese kujutise ning paigutas ta elektroonilise maali sisse. Nõnda võis juhuslik mööduja märgata oma näo pilti näiteks Munchi kuulsa teose «Karje» stiilis maalitud pinnal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles