Margit Sutrop saab vastaskandidaadi meditsiiniteadlaste seast

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna dekaani Margit Sutropi kandideerimine rektoriks sai selgeks juba kuu aja eest, siis tema vastaskandidaat (või -kandidaadid) on end seni kiivalt varjus hoidnud.
Kui humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna dekaani Margit Sutropi kandideerimine rektoriks sai selgeks juba kuu aja eest, siis tema vastaskandidaat (või -kandidaadid) on end seni kiivalt varjus hoidnud. Foto: Margus Ansu

Kuu aja eest kuulutas Tartu ülikool välja rektori valimised. Seni on valimiskomisjonile esitatud humanitaarteaduste ja kunstide valdkonna dekaani Margit Sutropi kandideerimisdokumendid, kuid veel sel nädalal peaks oma kandidaadi üles seadma ka meditsiiniteaduste valdkond.

Margit Sutrop kinnitas oma kandideerimist juba jaanuari lõpus, vajalikud dokumendid esitati valimiskomisjonile 15. veebruaril. Mäletatavasti kandideeris Sutrop rektoriks ka eelmisel aastal, kuid tookord eelistas valimiskogu Volli Kalmu kandidatuuri.

Kuus sammast

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles