Elva vald kehtestas oma abivajajatele hinnakirja

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva vallavalitsus kehtestas oma sotsiaalteenuste hinnakirja. Selle järgi maksab koduteenuste hulka kuuluv puude tuppa toomine ja ahju kütmine kaks eurot kord. Sama palju maksab ka näiteks ravimite ja toiduainete kojutoomine.
Elva vallavalitsus kehtestas oma sotsiaalteenuste hinnakirja. Selle järgi maksab koduteenuste hulka kuuluv puude tuppa toomine ja ahju kütmine kaks eurot kord. Sama palju maksab ka näiteks ravimite ja toiduainete kojutoomine. Foto: Sille Annuk

Põgusa uurimise tulemusel selgus, et Tartu linnas ning Kambja, Luunja ja Nõo vallas ei tule aastates inimestel tavaliselt maksta sentigi, kui sotsiaaltöötaja käib neil nädalas paar korda abis. 

Tartu, Peipsiääre ja Kambja vallas tuleb abivajajatel mõnel pool, näiteks endise Võnnu, Mäksa ja Alatskivi valla mail, kukrut kergitada, kui valla sotsiaaltöötaja toob neile koju toidukraami või ravimeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles