FOTOUUDIS: Ojasoo ja Semper ERMi juures vastuvõtu eelõhtul: muuseumi inimesed on olnud tohutult vastutulelikud ja lahked

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semper täna pärastlõunal ERMi juures vägesid juhatamas.
Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semper täna pärastlõunal ERMi juures vägesid juhatamas. Foto: Margus Ansu

Homme õhtul on Eesti avalikkuse pilk pööratud Eesti Rahva Muuseumi poole, kus toimub president Kersti Kaljulaidi vastuvõtt. Sünnipäevapeo kunstilise lahenduse loob teater NO99, mille eestvedajad ja aastapäevaetenduse lavastajad Tiit Ojasoo ja Ene-Liis Semper kinnitasid täna pärastlõunal, et kõik sujub ning täna õhtuks jõutakse ettevalmistustöödega ühele poole.

Ojasoo möönis, et ERMi hoone esitab neile erinevaid väljakutseid, kuid annab samal ajal ka väga head energiat ning kõik on kontrolli all ja graafikus.

Eriliselt kiitsid Ojasoo ja Semper ERMi töötajaid, kes on nende sõnul olnud ettevalmistusperioodil ajal tohutult lahked ja vastutulelikud.

«Suhtumine on väga positiivne ning kõigile läheb vastuvõtt väga korda,» kinnitas Semper ning Ojasoo lisas, et müüt tartlastest ja lõunaeestlastest kui aeglastest inimestest, kellega kiire elutempoga harjunud tallinlastel on keeruline koostööd teha, ei vasta kindlasti tõele.

«Pigem tähendab Lõuna-Eesti rahu seda, et ollakse eluterve suhtumisega ning valede asjade pärast ei muretseta,» ütles Ojasoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles