Lastekaitseühing ootab koolivaheajasupile soovijaid

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supp, täidab kõhu meeldivalt.
Supp, täidab kõhu meeldivalt. Foto: Liis Treimann

Tartu lastekaitse ühingu liikmed pakuvad koostöös toitlustusettevõtja Maire Lassiga järgmise nädala koolivaheaja tõttu taas tasuta suppi lastele, kelle pered on mingil põhjusel majanduslikes raskustes ning kes koolilõunat saamata võivad soojast lõunast muidu ilma jääda.

Seekord on supipakkumine korraldatud nii, et suppi saab Tartust, Variku 8 asuvast köögist vaid kaasa võtta ja koha peal einestamisvõimalust ei ole. Ka supitermos või purk peab endal ühes olema ning ühe inimese kohta jagatakse suppi veerand liitrit ehk 250 grammi korraga.

Supijagamise päevad Variku 8 aadressil on esmaspäev – 26. veebruar, kolmapäev – 28. veebruar ja neljapäev – 1. märts kella 10.30 kuni 12-ni.

Kõigil, kes tasuta suppi soovivad, palutakse end registreerida kas meili teel tartu.lastekaitse@gmail.com või siis telefoni teel: 55599306 – vastab Tiina Aasmäe, või 5099818 – vastab Sirje Pärn hiljemalt 25. veebruari õhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles