Luke kikkpoksija pälvis kolmanda meistritiitli

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädalavahetusel peetud Eesti meistrivõistlustel kikkpoksis võitis oma kolmanda meistritiitli Alo Veenpere (pildil keskel).
Nädalavahetusel peetud Eesti meistrivõistlustel kikkpoksis võitis oma kolmanda meistritiitli Alo Veenpere (pildil keskel). Foto: Kristjan Teedema

Nädalavahetusel peeti Tallinnas Tondiraba spordikeskuses Eesti meistrivõistlusi kikkpoksis. Karjääri kolmanda meistritiitli võitis Alo Veenpere, kes veab Lukel spordiklubi A.L.O. Crew.

Kaalukategoorias kuni 84 kg võistlev Veenpere heitles tiitli nimel noore pärnaka Aigar Brunfeldtiga ning kuigi hiljuti põetud külmetushaigus oli vormile jätnud teatud jälje, saavutas ta konkurendi üle kindla 21:7 võidu.

Veenpere märkis, et võrreldes varasemate tiitlitega tuli seekordne mõneti kergemalt, sest tehniliselt oli ta vastasest selgelt üle, eriti teises ja kolmandas raundis. «Aga vastane oli südikas ning üritas julgelt peale tulla,» tunnustas Veenpere Brunfeldti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles