Salvest annetas 24 000 eurot Lastefondile

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar andmas tänukirja Salvesti juhatuse esimehele Lauri Betlemile.
Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar andmas tänukirja Salvesti juhatuse esimehele Lauri Betlemile. Foto: Salvest

Toidutootja Salvest kogus mullu 24 000 euro suuruse annetuse Tartu ülikooli kliinikumi Lastefondile raskelt haigete laste ravitoidusegude ostuks. Raha koguti Põnni lastetoitude müügilt.

Salvesti juhatuse esimehe Lauri Betlemi sõnul jätkab Salvest Eesti väikelaste vanemate abil algatusega ka sel aastal.

«Annetame sendi iga Põnni toote müügilt, et toetada spetsiaalsete ravitoidusegude ostmist nendele lastele, kes ei saa oma haiguse tõttu süüa ka kõige kvaliteetsemat ja täisväärtuslikumat lastetoitu,» sõnas Betlem. «Soovime 2018. aastal koguda vähemalt sama suure toetussumma kui eelmisel aastal.»

Salvesti juhi sõnul on koostöö Kliinikumi Lastefondiga ettevõtte meeskonnale väga südamelähedane, sest Põnni sarja arendamisel on alati olnud eesmärgiks toetada võimalikult mitmekülgselt iga lapse arengut.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar avaldas suurt rõõmu pikaaegse koostöö üle ning kinnitas, et ravitoidusegude ostmisega kaasneva kuni 700-eurose igakuise kulu katmine on haigete laste vanematele kirjeldamatult suureks abiks.

«Lastefond jätkab abi vajavate perede toetamist seni, kuni leidub lahendus, kuidas ravitoidusegude ostmist riiklikult rahastada. Oleme tänulikud, et Salvest meid sellel teekonnal abistab,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles