Tartu tervishoiu kõrgkooli rektorina jätkab Anneli Kannus

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervishoiu kõrgkooli rektor Anneli Kannus.
Tartu tervishoiu kõrgkooli rektor Anneli Kannus. Foto: Margus Ansu

Tänasel Tartu tervishoiu kõrgkooli rektori valimiskogu istungil valiti uueks ametiajaks kooli etteotsa taas Anneli Kannus.


Konkursile esitati ainult üks kandidaat, vahendas haridus- ja teadusministeerium. Viis aastat õppeasutust juhtinud Anneli Kannust toetas tänasel valimiskogu istungil kohal olnud 17 liikmest 16. Valimiskogu on kokku 22-liikmeline ning sinna kuuluvad kõrgkooli nõukogu ja nõunike kogu liikmed.

Rektori ametiaeg algab 1. juulil ja kestab viis aastat.

Anneli Kannus on lõpetanud Tallinna pedagoogikaülikooli sotsiaalpedagoogika eriala (1998). Aastal 2001 omandas ta õe kutsekõrghariduse Tartu meditsiinikoolis, 2004. aastal kaitses ta magistrikraadi koolikorralduses Tartu Ülikoolis.

Tartu tervishoiu kõrgkooli rektori ametis töötab ta alates 1. juulist 2006. Enne seda töötas Kannus samas koolis õpetajana aastatel 1991 - 2000 ning direktorina 2000 - 2006.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles