Linn korrastab augusti lõpuks üheksa hektarit Hiinalinna

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheksa hektari suurusel maa-alal on praegu veel prügihunnikud, ehitusjäätmed, võsa ja räämas hütid, augusti lõpuks tehakse kogu ala korda.
Üheksa hektari suurusel maa-alal on praegu veel prügihunnikud, ehitusjäätmed, võsa ja räämas hütid, augusti lõpuks tehakse kogu ala korda. Foto: Margus Ansu

Tartu linnavalitsus eraldas ligi 45 000 eurot korrastamaks üheksahektarilist ala Jaamamõisas, mida tartlased visalt Hiinalinnaks kutsuvad. Kinnistutel raiutakse võsa, juuritakse kännud, lammutatakse ehitiste varemed, koristatakse olmeprügi ja ehitusjäätmed, puhastatakse kraavid ja rajatakse truubid. Töid hakkab tegema Terasteenus OÜ.

Üheksa hektari suurune maa-ala tehakse võimalikult tasaseks, et pärast tööde lõppu oleks võimalik seda niita masinaga. Töid plaanitakse alustada 1. märtsil ja valmima peab augusti viimaseks päevaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles