Prantslase olümpiakuld tõi Tammelinna kõvasti rõõmu

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidurõõm: Pierre Vaultier on finaalis kõik konkurendid selja taha jätnud ning võib emotsioonid valla lasta.
Võidurõõm: Pierre Vaultier on finaalis kõik konkurendid selja taha jätnud ning võib emotsioonid valla lasta. Foto: AFP / Scanpix

Neljapäeva varahommikused tunnid möödusid Tartus Tammelinnas elavale Vello Pihlale paraja närveerimise tähe all. Tema pilk oli naelutatud teleriekraanile, sest Pyeongchangis jagati olümpiamedaleid lumelauakrossis. Karjääri teist olümpiakulda jahtis Pihla väimees Pierre Vaultier.

Neljapäeva varahommikused tunnid möödusid Tammelinnas elavale Vello Pihlale paraja närveerimise tähe all. Tema pilk oli naelutatud teleriekraanile, sest Pyeongchangis jagati olümpiamedaleid lumelauakrossis. Karjääri teist olümpiakulda jahtis Pihla väimees Pierre Vaultier.

Kvalifikatsioon laabus Vaultier’il probleemideta, kui 30-aastane prantslane sõitis välja päeva parima aja. Ent seejärel algasid mees-mehe vastu väljalangemissõidud, ning seal, kus korraga heitles rajal kuus sportlast, võib teadagi kõike juhtuda. Kaheksandikfinaalist ja veerandfinaalist edukalt läbi murdnud Vaultier’ile saabusid kõige ärevamad hetked poolfinaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles