Ahhaa näitas täiskasvanutele teaduse 50 varjundit

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pakkus Ahhaa teaduskeskus sõbrapäeva veetmiseks eriprogrammi «18+ õhtu: teaduse 50 varjundit». Tuntud bestselleri nimest inspiratsiooni saanud üritus üllatas osalejaid nii värvidemaailma kui ka teadusteatri pantomiimiga.

Ahhaa kommunikatsioonijuhi Mathis Bogensi väitel on nende teaduskeskus proovinud igal sõbrapäeval millegi uue ja põnevaga välja tulla, pakkuda midagi, millel oleks romantiline varjund. «Kui tavaliselt külastavad meid pered koos lastega, siis eile palusime lapsed koju jätta,» lisas ta.

Põhjust lapsed koju jätta oli, sest vanemad said juhendaja käe all tuttavaks kokteilifüüsikaga, kus tehti teaduslikke eksperimente siirupi, likööri ja teiste vägijookidega. Planetaariumis pakuti võimalust lõõgastuda virmaliste valgusmängu saatel. Ka said külastajad piiluda teaduskeskuse telgitagustesse, kuhu muidu tavakülastajad ei pääse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles