Algas kandideerimine Tartu noorte töömaleva rühmajuhiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anne Noortekeskus

Tartu noorte töömalev ootab kuni 19. märtsini rühmajuhiks kandideerima kõiki julgeid ja rõõmsameelseid inimesi, kel vanust vähemalt 20 aastat.

Rühmajuhi roll Tartu noorte töömalevas on suvel vähemalt ühe rühma ettevalmistamine ja läbiviimine. Rühmajuht on vahelüliks antud rühma noorte, lapsevanemate ja tööandja ning staabi vahel. Rühma saab juhtida ööbimisega linnavälises rühmas või ööbimiseta linnasiseses rühmas. Rühmad kestavad 7-19 päeva. Malevlasi on kahes vanuserühmas: 13-14-aastased ning 15-19-aastased.

«Maleva rühmajuhiks oodatakse täiskasvanuid erinevatelt erialadelt. Näiteks on varasemalt olnud rühmajuhtideks nii ajakirjanikke, sportlasi kui ka informaatikuid. Esmatähtsaks on siiski soov töötada noortega,» märkis Tartu noorte töömaleva koordinaator Maret Lind.

Rühmajuhiks kandideerimine toimub läbi CV-Online keskkonna. Rohkem infot Tartu noorte töömalevast leiab kodulehelt www.tartunoortemalev.ee.

Anne Noortekeskuse all tegutsev Tartu noorte töömalev pakub igal aastal umbes 300 Tartu linna noorele võimalust omandada malevasuve vältel lepingu alusel töötamise kogemust ning ühtlasi osaleda lõbusates ja arendavates ühistegevustes.

Lisaks rühmadele pakuvad suve vältel noortele elamusi ka traditsiooniliselt malevasuve avaüritus ja kokkutulek. Sel aastal saab Tartu noorte töömalev 21 aastaseks.

Kontaktisik: Kristel Kolberg, Anne noortekeskus, Tartu noorte töömaleva üldkoordinaator (5173463).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles