Sõbrapäeva suusasõit on tavapärasest romantilisem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romantiline suusasõit küünlavalgel - miks ka mitte?!
Romantiline suusasõit küünlavalgel - miks ka mitte?! Foto: Kristjan Teedema

Homme õhtupoolikul toimub järjekordne Tartumaa Suusatalve etapp, mis on korraldajate teatel sõbrapäevale kohaselt romantiline. Lähtelt alguse saav marsruut võtab suuna Vedu suusaradadele, kus osalejad saavad küünlavalguse kumas kohalike radadega tutvust teha. 

Sõbrapäeva suusasõidu ühisstartidele antakse start kell 17 ja 19. Rajale oodatakse sõpruskondi töö juurest, ülikooli kursusekaaslasi või lihtsalt armunud paare, sest üheskoos on alati mõnusam suusatamisest rõõmu tunda. Sõidu pikkus on umbes 14 kilomeetrit ning see läbib nii Lähte valgustatud kui ka Vedu valgustamata suusaradasid.

Kell 18. jätkub Lähtel Limpa suusatund ning 18.40 Kurgi Kuuno lastesõit, kus iga väike suusataja saab osaledes koguda Kurgi Kuuno kleepse ning võita vahvaid auhindu.

Täiskasvanutele toimuvad kell 18 Tartu maratoni tehnikatunnid, et kogenud suusatajate õpetuste abil tunda end suusarajal veelgi mugavamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles