Progebänd Põhja Konn ilmutab vinüüli ja rokib ERMis

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock-bänd Põhja Konn annab sel suvel kaks kontserti, millest üks leiab aset 4. augustil Eestis Intsikurmu festivalil ja teine 26. augustil Soome legendaarsel festivalil Helsinki Juhlaviikot.
Rock-bänd Põhja Konn annab sel suvel kaks kontserti, millest üks leiab aset 4. augustil Eestis Intsikurmu festivalil ja teine 26. augustil Soome legendaarsel festivalil Helsinki Juhlaviikot. Foto: Taavi Muide

​Progerokki viljelev ansambel Põhja Konn on alates 2015. aastast viisistanud mitmeid Betti Alveri luuletusi. Muusikasõprade laiema tähelepanu pälvinud projektist teevad lokaalis Arhiiv täna kell 18 kokkuvõtteid ansambli mänedžer Henri Roosipõld ja kirjandusteadlane Mart Velsker. Kohe ilmub ka bändi duubelvinüül, mida tähistatakse suurejoonelise plaadiesitluskontserdiga 17. veebruaril kell 20 ERMis.

«Kirjanike liidu Tartu osakonnalt tuli impulss, mis viis otseselt selleni, et plaat on nüüd olemas. See, et kommertsmeediakanalid meie bändi kajastavad, annab lootust, et ka peavoolumeedias on kvaliteetsele luulele ruumi,» ütles bändi liider, laulja ja klahvipillimängija Valter Soosalu. «Pean silmas just Alveri tekste, mitte meie muusikat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles