Lasteaialapsed lähevad remondi ajaks seitsmele asenduspinnale

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrukese direktor Helje Tamme on viimasel ajal pidanud tegelema hoopis logistikaga, et sügisel algava remondi ajaks kõikidele lastele sobivad ruumid leida.
Tõrukese direktor Helje Tamme on viimasel ajal pidanud tegelema hoopis logistikaga, et sügisel algava remondi ajaks kõikidele lastele sobivad ruumid leida. Foto: Kristjan Teedema

Viimasel paaril kuul on pidanud Põltsamaa lasteaia Tõruke direktor Helje Tamme lisaks oma igapäevastele tööülesannetele tegelema ka logistikaga. Nimelt algab sel sügisel lasteaiahoone kapitaalremont ja lastele on tarvis vähemalt aastaks leida asendusruumid. 

Põltsamaal pole paraku nii suurt ja sobivat hoonet, kuhu kõik ligi 180 lasteaialast remondi ajaks paigutada, mistõttu hakkavad Tõrukese lasteaias käivate laste vanemad sügisest neid seitsmesse eri kohta sõidutama. Kõik lapsed ei mahu paraku ka Põltsamaa linna ning osa neist jäävad asendusruumidesse linnast väljas asuvatesse lasteaedadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles