Annelinna kotivarast pole endiselt tabatud

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotolavastus
Fotolavastus Foto: Margus Ansu / Postimees

Jaanuaris langesid tartus kolm eakat naist kotivarga ohvriks ja jäid ilma oma dokumentidest ja muudest isiklikest esemetest. Politsei sõnul pole varast veel tabatud, kuid menetlus käib. 

15. jaanuaril haaras Jaama tänaval asuva Kivilinna Konsumi juures tumedais riideis nooremapoolne mees eakalt naiselt koti ühes selle sees olnud mobiiltelefoni ja teiste asjadega ning põgenes kortermajade vahele.

Sama juhtus ka järgmisel päeval. 16. jaanuari õhtupoolikul teatati häirekeskusele, et Kaunase puiesteel tõukas tumedas jopes võõras mees pikali eaka naise ning võttis temalt ära koti. Saanud naiselt õlakoti kätte, jooksis mees Annelinna kortermajade vahele ning kadus teatajal silmist. 

Kolmas vahejuhtum leidis aset 22. jaanuaril kella 15.50 paiku Anne tänaval ühe kortermaja juures. 84-aastaselt naiselt haarati käest kott, milles oli rahakott peenrahaga ja dokumendid. Ohver vahejuhtumi käigus viga ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles