Võru-Aardla tänavate ristmikule kerkib veel üks tankla (3)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel enne selle aasta lõppu peavad Võru-Aardla ristmiku kõrval parklas peatuvad taksojuhid leidma endile uue parkimiskoha.
Veel enne selle aasta lõppu peavad Võru-Aardla ristmiku kõrval parklas peatuvad taksojuhid leidma endile uue parkimiskoha. Foto: Kristjan Teedema

Kus on, sinna tuleb juurde. Selle lausega võib iseloomustada Võru ja Aardla tänava ristmikku, kus praegu asuvad Neste ja Circle K tankla. Juba järgmisel aastal lisandub sinna ka Olerexi tankla, mis ehitatakse praeguse taksopargi asemele. Siis on nimetatud ristmik Tartus esimene, kus nii lähestikku asuvad kolm tanklat.

Kahekorruseline hoone

Olerexi arendusjuht Tarmo Siimsaare selgitas, et nad soovivad tankla valmis ehitada võimalikult kiiresti, kuid praegu on tankla täpset valmimisaega keeruline ennustada, sest linnalt laekusid projekteerimistingimused vaid mõni päev tagasi.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles