Menuka kasvava kooli valik – õhtune vahetus või soojakud

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamme kooli söökla oli eile õpilastest tulvil. Ruumipuudus kummitab koolis mujalgi ning nüüd on kaalumisel koolimaja kõrvale soojakutest moodulklasside tegemine. Kesk kaarelt vaadates tuleksid need koolimajast paremale, kuhu on kavandatud ka juurdeehitis.
Tamme kooli söökla oli eile õpilastest tulvil. Ruumipuudus kummitab koolis mujalgi ning nüüd on kaalumisel koolimaja kõrvale soojakutest moodulklasside tegemine. Kesk kaarelt vaadates tuleksid need koolimajast paremale, kuhu on kavandatud ka juurdeehitis. Foto: Sille Annuk

Kuigi poliitikud räägivad, et praegustel maksumaksjatel pole vanaduses loota elamisväärset pensioni, sest meil pole lapsi, tulevasi maksumaksjaid, maadleb Tamme kool probleemiga, et lapsi pole kuhugi panna. «Oleme ühe klassiruumi juurde ehitanud ka tualetist ja selle kõrval asunud koristusruumist,» tõdes Tamme kooli direktor Vallo Reimaa.

Nüüd, kus 1964. aastal ehitatud koolimaja sisemised laiendamisvõimalused on ammendatud ja juurdeehitis on aastaid olnud vaid jutuks, asus tegutsema hoolekogu: teisipäeval käidi kooli külastanud Tartu linnavolikogu hariduskomisjonile välja mõte alustada sügisel nelja esimese klassiga õppetööd koolimaja kõrval soojakutes asuvates ehk moodulklassides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles