E-Kunstisalong avas oma aastapäeva puhul uue näituse

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Kunstisalongi galerist Airi Kaasik (vasakul) ja juhataja Daisi Kahur istusid korraks uue väljapaneku juurde asetatud laua taha.
E-Kunstisalongi galerist Airi Kaasik (vasakul) ja juhataja Daisi Kahur istusid korraks uue väljapaneku juurde asetatud laua taha. Foto: Kristjan Teedema

E-Kunstisalongis (Tehase 16) saab vaadata uut näitust, mis vahetas välja Priit Pärna «Kilplased». Nüüd on vaatajate ees ligi kolmekümne kunstniku teosed. Avamisega kaasnes väike pidu, sest salong tähistas oma 21. aastapäeva.

Teiste uue näituse piltide hulgas on Albert Gulgi joonistus «Pasunatüdrukud», mis on valminud 2017. Seesama kunstnik asendab nüüd avatud väljapaneku ja täidab oma töödega salongi ajutiste näituste pinna alates 20. veebruarist.

Mõni päev varem, 17. veebruarist saavad aga kõik kunstihuvilised vaadata suurnäitust «Maalikunstnik Johannes Uiga 100», mille E-Kunstisalong korraldab Tartu kunstimajas. Pallase kunstikoolis ja Aleksander Vardi käe all õppinud Johannes Uigal (12. veebruar 1918 – 23. oktoober 1998) täitub 100 aastat sünnist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles