Väikesed patsiendid said raviks uued abivahendid

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annetatud rahaga soetatud teraapialaud on hädavajalik kaasasündinud liikumispuudega lastele ning nendele, kes vajavad abi pärast haigust või traumat.
Annetatud rahaga soetatud teraapialaud on hädavajalik kaasasündinud liikumispuudega lastele ning nendele, kes vajavad abi pärast haigust või traumat. Foto: Tartu lastefond

​Eile andis poekett Selver Tartu ülikooli kliinikumi lastekliiniku noorukite arendus- ja taastusravi keskusele üle lastefondi kaasabil heategevuskampaaniaga kogutud 13 900 eurot. Mullu 14. novembrist 1. jaanuarini kogutud annetustest soetab lastekliinik uue teraapialaua, trepi koos kaldteedega ning liikumisraja.

«Siiani on läinud kõik ladusalt. Kui võrrelda kampaaniat eelmiste aastate omadega, siis annetuste summa on järjest suurenenud,» ütles poeketi Selver kommunikatsioonispetsialist Karl-Villiam Vaserik.

Teraapialaud leiab rakenduse neuroloogilise kahjustusega laste kontrollis ja treeningutel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles