Uuenduskuuri läbinud Salvesti esinduskauplus avab homme taas uksed

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Salvesti tehase kauplus enne remonti.
Pildil Salvesti tehase kauplus enne remonti. Foto: Sille Annuk / Postimees

Kodumaine toidutootja Salvest investeeris eelmisel poolaastal enam kui 100 000 eurot oma Tartu tehasepoe laiendamisesse ja avab juba homme uuenenud müügipinnaga avarama kaupluse.

Salvesti juhi Lauri Betlemi sõnul on Tartu piiril asetsev tehasepood püsinud muutumatuna juba ligi viisteist aastat ning vajas remonti. Sellega seoses otsustati ette võtta ka poe laienemisplaanid, mille käigus suurenes kaupluse põrandapind kolmandiku võrra, maja ette rajati korralik tuulekoda ning uuenduse läbisid ka lao- ja töötajate ruumid.

«Tänu 45 lisaruutmeetrile on tartlaste seas populaarne pood nüüd palju avaram, kaupade väljapanek esinduslikum ja tooted lihtsamini leitavad. Lisaks saavad poodlejad uuenenud kaupluses riiulite vahel mugavalt kärudega liikuda,» tutvustas Betlem.

Esinduskauplus on ainus koht, kus on müügil kogu Salvesti sortiment alates suus sulavatest salatitest, kosutavatest suppidest ja põnevatest kastmetest kuni ökoloogiliste lastetoitude ja toitvate smuutideni.

«Poe uues kuues avamine on järjekordne maamärk Salvesti enam kui seitse aastakümmet kestnud eduloos. Meil on väga hea meel, et tartlased elavad meie tegemistele suure huviga kaasa ning meie pingutusi toiduainetööstuse, põllumajanduse ja mahetootmise alal on märgatud ka kõrgemal tasemel. Sellest annab kinnitust ka tänavu Vabariigi Presidendi poolt Salvesti kauaaegsele juhile ja omanikule Veljo Ipitsale omistatud Valgetähe IV klassi teenetemärk,» sõnas Betlem.

Uuenduskuuri läbinud pood ootab külastajaid alates kolmapäeva keskpäevast ning kostitab taasavamise puhul kuni selle nädala lõpuni mitmete sooduspakkumistega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles