Stardib Tartu linnasprindi teine etapp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnasprint 2011 esimene etapp.
Tartu linnasprint 2011 esimene etapp. Foto: Tarmo Haud


Kolmapäeval peetakse Tartu kesklinnas juba viiendat hooaega orienteerumisvõistlus Tartu Linnasprint.  Seekord leiab aset hooaja teine etapp.


Tegemist on Tartu Raekoja platsi vahetus läheduses ning Toomemäel toimuva paarisorienteerumisvõistlusega, kus tuleb aja peale läbida orienteerumiskaardi abil märgistatud punktid. Rada on võimalik läbida joostes kui ka kepikõndides teejuhiga. Orienteerujatel on kaks võistlusklassi: üldklass ja koolinoored ning naiste, meeste paaride eraldiarvestus. Rada on läbitav kõigile ning võistlusest on oodatud osa võtma kõik huvilised igas vanuses, alates sülelastest kuni eaka eani välja.

 
Eelmisel hooajal läbisid distantsi ka Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen, Tartu linnapea Urmas Kruuse ning tollane abilinnapea Vladimir Šokman, kes kõik hindsid üritust väga toredaks tartlastele igapäevase kehalise aktiivsuse tõstmiseks ning vaba aja veetmiseks oma kodulinnas.

 
Tartu Linnasprint on suunatud tervislike eluviiside, orienteerumise propageerimisele ning sportliku meelelahutuse pakkumisele. Tartu Linnasprindi korraldamise idee tuli Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna neljal tudengil kooliprojekti raames. Esimese ürituse korraldamine kulges aga nii edukalt, et üritus on muutunud lahutamatuks iga-aastaseks Tartu kesklinnas läbiviidava suurüritusega. Tartu Linnasprindi peakorraldajaks on Eesti Maaülikooli spordiklubi.

Tartu Linnasprindi viienda hooaja viimane ning kolmas etapp toimub 29. septembril 2011.
 

Rohkem infot võistluse, juhendi ning registreerimise kohta leiab Tartu Linnasprindi kodulehelt http://sport.emu.ee/linnasprint  ning ürituse peakorraldajalt Tauri Tilkilt: linnasprint@emu.ee või 5088458

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles