Politsei kutsus lapsed ohtlikult tiigijäält

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekogu pildil on illustratiivne
Veekogu pildil on illustratiivne Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna anti päästekeskusele teada, et Tiigi tänaval asuval veekogul on lapsed, kes hoolimata täiskasvanu hoiatustest jätkasid jääl mängimist.

Päästjad ja politsei kutsuti täna peale kella 14 Tiigi tänavale, kuna tähelepanelik linnakodanik oli märganud sealse tiigi jääl lapsi. Häirekeskusele sellest teatanud linlane püüdis esmalt küll ise lapsi jäält ära kutsuda ning neid võimaliku õhukese ja ohtliku jää eest hoiatada, ent lapsed ei võtnudteda kuulda. Mures linnakodanik palus laste ohutuse tagamiseks operatiivtöötajate sekkumist. Politsei ja päästjate saabudes tulid lapsed veekogu jäält ära, nendega oli kõik korras. Ametnikud vestlesid lastega ning selgitasid neile õhukesele jääle minekuga kaasneda võivaid ohte.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik ütles, et ka tiigijää võib olla ohtlik, kui seal on allikaid. Ta lisas, et päästeametile teataja sõnul oli tiigil lahtist jääd. «Külma on olnud alles paar päeva, tasub veel oodata jääle minekuga,» rääkis Kiik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles