Kutsehariduse edendaja Liivi Raudsepp: olen alati teinud oma tööd südame ja armastusega

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivi Raudsepp
Liivi Raudsepp Foto: Tartu Kutsehariduskeskus

Tartu kutsehariduskeskuse õppedirektor Liivi Raudsepp on üks neist tublidest kodanikest, kellele president Kersti Kaljulaid omistas Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Veerand sajandit kutsehariduses töötanud Raudsepp oli täna hommikul teenetemärgist teada saades siiralt üllatunud.

«Olen end tagasihoidlikuks pidanud, teinud oma tööd südame ja armastusega, ning sellisest tunnustusest pole mõelnudki,» tõdes Raudsepp, kes lisaks tööle kutsehariduskeskuses on panustanud ka paljudesse kutsehariduse edendamisega seotud projektidesse ning kutseõpetajate koolitustesse.

Liivi Raudsepp nentis, et kuigi ühiskond on kutseharidust väärtustamas, võiks seda veelgi rohkem olla. «Kutseharidusel on keerulisem silma paista ning noorte esimene valik ei ole alati kutseharidus. Kuid tegelikult valitseb meil töökäte puudus ning kutsehariduses toimuv on see, mida tööandja tõeliselt vajab,» tõdes ta.

Raudsepp lisas, et presidendi tunnustus on tore ning annab veelgi indu juurde, et sama hooga edasi minna. «Kutsehariduses on nii palju uut ja huvitavat ning noored pakuvad mulle iga päev nii palju töörõõmu, et seda pole ma küll tundnud, et mingi väsimus kallale tuleks,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles