Kõik Kalev-Englase noored matimehed naasid Eesti meistrivõistlustelt medaliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kalev-Englase noored maadlejad võitsid Eesti meistrivõistlustelt seitse medalit.
Tartu Kalev-Englase noored maadlejad võitsid Eesti meistrivõistlustelt seitse medalit. Foto: Erakogu

Läinud laupäeval peeti Tapal Eesti õpilaste meistrivõistlused Kreeka-Rooma maadluses. Tartu Kalev-Englase klubi lähetas võistlustele seitse noort maadlejat, kes kõik jõudsid ka poodiumile.

Kehakaalus kuni 38 kg krooniti Eesti meistriks Max Hristjuk, kes võitis kõik neli matši suure ülekaaluga. 

Kehakaalus kuni 48 kg maadles ennast finaali Artur Jeremjev. Finaalmatš Ekke Leithamiga oli pealtvaatajatele päeva kõige vaatemängulisem ja pinget jätkus lõpusekunditeni. Võitjana väljus viimast aastat õpilaste vanuseklassis maadelev Leitham ning Jeremjev pidi seekord leppima hõbedaga.

Kehakaalus kuni 52 kg maadelnud Georg Kristerson võitis kindlalt oma kolm esimest matši ja jõudis finaali, kus tuli aga tunnistadavastase nappi paremust.

Hõbemedali võitis ka kaalukategoorias kuni 57 kg maadelnud Karl-Eerik Karoles; kehakaalus kuni 62 kg sai Tambet Palgi pronksi.

Kaalukategoorias kuni 68 kg maadelnud Robin Samarüütel sai ühe kaotuse kõrvale kolm ilusat võitu ja kaela hõbemedali.

Tartlaste ankrumees Robin Krivmen pani meeskonna etteastele ilusa punkti ja võitis kehakaalus kuni 75 kg kolme võiduga Eesti meistritiitli. Lisaks säilitas Krivmen ka oma viisakad maneerid, kui ulatas keset matši kohtunikule ninalt pudenenud prillid tagasi. 

Klubide arvestuses saavutas Tartu Kalev-Englas 22 klubi seas esikoha ja kordas sellega oma eelmise aasta saavutust. Järgmine võistlus on Tartu poistel Tamperes, millele järgneb 26. veebruarist 3. märtsini Eesti õpilaste koondise laager Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles