Otepää talvine grillivõistlus sai avapaugu

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 11 algasid Otepää keskväljakul esimesed talvised grillimise meistrivõistlused, kus saavad osaleda kõik soovijad.

Kuidas talvel õues vorsti teha ja seda hästi grillida, on omaette teadus, mida Eestis tehtud pole. Midagi keerulist siin ei ole, töövõtted ja nipid näitame võistluspäeva alguses ette, lubas võistluse eel korraldaja, vorstipedagoog Koit Kuusk.

«Kuidas talvel õues vorsti teha ja seda hästi grillida, on omaette teadus, mida Eestis tehtud pole. Midagi keerulist siin ei ole, töövõtted ja nipid näitame võistluspäeva alguses ette,» lubas võistluse eel korraldaja, vorstipedagoog Koit Kuusk. Talvistel meistrivõistlustel võisteldakse kolmes voorus: EV 100 vorstivoor, kus valmistatakse ja grillitakse eestimaisest toorainest käsitöövorste; EV 100 üllatusvoor, mille tooraineks on võistluste avatseremoonial välja hõigatud Eesti rahvustoiduaine ja Kaupmehe fantaasiavoor, milles iga võistkond valmistab EV 100 või Otepää teemalisi grilltooteid omal äranägemisel. Võistlustöid hindavad Eesti Grilliliidu kohtunikud. Edukaim võistkond pääseb tasuta võistlema Pärnus 9. juunil toimuvale suurele rahvusvahelisele Grillfestile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles