Tartu noored maaanteeratturid tutvustasid end linlastele

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul tutvustasid Lõunakeskuse liuvälja kõrval rahvale oma tegemisi Cycling Tartu meeskonna noored ratturid. Sportlasi intervjueeris Raul Soodla, räägiti algava hooaja eesmärkidest.

Lisaks vestlusringile avas Cycling Tartu tiim näituse oma varustusest ning keskuse seinal esitleti elusuuruses pilti meeskonnast.

Meie eesmärk on kasvatada üles järgmine põlvkond, kes on praegu vanuses 18–22. Just sellest vanusegrupist on plaan tuua Eesti rattasporti lähiajal uusi tipptegijaid, valgustas Cycling Tartu direktor Rene Mandri klubi tulevikuplaane.

Pildiga tuletati kõigile Lõunakeskuse külastajatele meelde, et Tartus tegutseb jalgrattameeskond Cycling Tartu ja sellele on õla alla pannud kohalikud ettevõtjad koos Tartu linnaga. «Meie eesmärk on kasvatada üles järgmine põlvkond, kes on praegu vanuses 18–22. Just sellest vanusegrupist on plaan tuua Eesti rattasporti lähiajal uusi tipptegijaid,» valgustas Cycling Tartu direktor Rene Mandri klubi tulevikuplaane. Meeskonna eesmärgiks on muu hulgas promoda Tartut jalgrattasõbraliku linnana. Tartus toimuvad klubi Tartu Maraton korraldatavad Tour of Estonia kaks etappi ja Tartu rattaralli, samuti Eesti ainukesed M16 ja M18 vanusegruppidele mõeldud velotuurid (Tartu Noortetuur ja Tartu Rahvusvaheline Juunioride Velotuur). Tartust on pärit Eestile Tour de France'l au ja kuulsust toonud Jaan Kirsipuu. Linnas tegeleb jalgrattaspordiga neli noorteklubi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles