Igaks juhuks trenni teinud pensionär tuli maailmameistriks

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talitriatloni maailmameister Anti Oot (vasakul) ja MMilt neljanda kohaga naasnud Aivar Veri jõudsid Rumeeniast kodumaale üleeile öösel. Võistlustel läbisid nad 7,5 kilo­meetrit joostes, 13,5 kilomeetrit rattal, 10 kilomeetrit suuskadel.
Talitriatloni maailmameister Anti Oot (vasakul) ja MMilt neljanda kohaga naasnud Aivar Veri jõudsid Rumeeniast kodumaale üleeile öösel. Võistlustel läbisid nad 7,5 kilo­meetrit joostes, 13,5 kilomeetrit rattal, 10 kilomeetrit suuskadel. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Värske talitriatloni maailmameister Anti Oot (66) ja samalt võistluselt neljanda koha saanud Aivar Veri (52) jõudsid Rumeeniast koju ööl vastu neljapäeva. «Seal oli üliraske võistlusrada, kaks korda raskem kui Tehvandil,» tunnistas Oot, kes raskest katsumusest hoolimata võitis laupäeval peetud võistlusel kuni seitsmekümneaastaste vanuseklassis esikoha.

Talitriatlon koosneb kolmest alast ning võistlus käib tavaliselt suusarajal. Samuti nagu suvisel triatlonil, tuleb sealgi üks osa distantsist läbida joostes, üks osa rattaga sõites, kuid ujumise asemel on talvisel triatlonil kavas suusatamine. Rumeenias peetud MMil tuli võistlejail joosta 7,5 kilomeetrit, rattaga sõita 13,5 kilomeetrit ja suusatada 10 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles