Traagilises avariis osalenud autojuhid olid kained

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõhu külas Tartu-Viljandi maanteel sattus kokkupõrkesse kaks sõiduautot. Avarii tõttu hukkusid kaks inimest.
Rõhu külas Tartu-Viljandi maanteel sattus kokkupõrkesse kaks sõiduautot. Avarii tõttu hukkusid kaks inimest. Foto: Kristjan Teedema

Ekspertiisis on selgunud, et nii Fordi kui Volvo juhid olid kained teisipäeva pärastlõunal toimunud avariis, kus hukkus 71-aastane mees. Mis põhjustas traagilise avarii, selgitatakse käimasoleva uurimise käigus.

30. jaanuari pärastlõunal juhtus Tartumaal raske liiklusõnnetus, kus kahe sõiduki laupkokkupõrkes hukkus Ford Mondeo roolis olnud 71-aastane mees.

Õnnetusest Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme tee 10. kilomeetril teatati häirekeskusele kella 13.15 paiku. Esialgsetel andmetel kaldus Tartust Viljandi poole liikunud Ford Mondeo seni teadmata põhjusel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu sõitnud Volvoga.

Autode laupkokkupõrge oli sedavõrd ränk, et Volvo paiskus saadud löögist kraavi, Ford jäi pidama sõiduteele. Kokkupõrkest saadud kahjustused olid nii rasked, et Fordi roolis olnud 71-aastane mees hukkus sündmuskohal. Kiirabi viis haiglasse raskelt viga saanud Fordis kaasa sõitnud ning Volvo roolis olnud naise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles