Tüdruk sai ülekäigurajal autolt löögi

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul sai Jaama ja Lehe tänava ristmikul vigastada laps.
Täna hommikul sai Jaama ja Lehe tänava ristmikul vigastada laps. Foto: Eeva Kaun

Täna hommikul enne kella kaheksat sai laps viga Tartus Jaama ja Lehe tänava ristmikul juhtunud liiklusõnnetuses.

Sõiduauto Volkswagen Sharan juht ei märganud õigel ajal mööda ülekäigurada teed ületama asunud tüdrukut ning riivas teda, teatas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk. Auto esiosalt müksu saanud lapse viis kiirabi tervisekontrolliks haiglasse, meedikute sõnul ei ole tema vigastused õnneks rasked.

Sündmuskohal käinud avariipolitseinik selgitas, et autojuht oli kaine, omab juhtimisõigust ja tema masina rehvid vastavad nõuetele. Juhtumi kõik muud üksikasjad selgitatakse alustatud menetluses. Tee õnnetuspaigas oli talvine, sõiduread olid lumised, sadas tihedat lund.

Et tänased ilmaolud võivad olla kohati keerulised, siis palub politsei kõigil juhtidel olla liikluses väga tähelepanelik. Linnas liigeldes tuleb pöörata suuremat tähelepanu jalakäijatele ja ka jalgratturitele ning hoida teiste sõidukitega libedal ja lumisel teel kokkupõrke vältimiseks piisavat pikivahet.

Maanteedel sõiduks palub politsei juhtidel varuda aega. Kehvades oludes on maanteel ohtlik suurimat lubatud kiirust taga ajada. Sõitke rahulikult, pikivahet hoides ja möödasõite vältides, sest tee võib olla libe ja nähtavus piiratud, soovitab politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles