«Maitsev Tartu» pakub kolmekäigulisi maitseelamusi

Henri Zeigo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohviku Spargel kokk Ahto Kikas teeb isamaalisusest pakatavat sööki.
Kohviku Spargel kokk Ahto Kikas teeb isamaalisusest pakatavat sööki. Foto: Margus Ansu

Täna saab alguse uusi toiduelamusi ja soodsaid kolmekäigulisi toidukordi pakkuv kampaania «Maitsev Tartu». Sellest osavõtjad lubavad erimenüü roogade valmistamisel kasutada võimalikult suures jaos kohalikku toorainet. Ühtlasi pakuvad mõned restoranid riigi juubeliga seonduvaid üllatusi.

Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakonna spetsialisti Marilin Krooni sõnul juhitakse kampaaniaga tähelepanu kohalikule restoranikultuurile: see võiks kõnetada nii tartlasi kui linna külalisi, sest toitlustus on lahutamatu osa linna kuvandist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles