Peipsiääre ühendvalla sümbolikonkurss kukkus läbi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsiääre vallaks ühinenud Pala, Vara, Alatskivi ja Peipsi vald ning Kallaste linn kasutavad uue vapi leidmiseni endise Vara valla vappi.
Peipsiääre vallaks ühinenud Pala, Vara, Alatskivi ja Peipsi vald ning Kallaste linn kasutavad uue vapi leidmiseni endise Vara valla vappi. Foto: Artur Kuusi illustratsioon

Peipsiääre valla sümbolikomisjoni esimees Peeter Kiuru oli siiralt üllatunud, kui sai selle nädala algul riigikantselei heraldikakomisjonilt vastuse, et ükski Peipsiääre sümbolikonkursi töö ei vasta heraldikanõuetele ega sobi seega Peipsiääre ühendvalla uueks vapiks ja lipuks. 

Peipsiääre valla sümbolikonkursile laekunud 28 tööst valis valla konkursikomisjon välja üksteist, mis saadeti riigikantselei heraldikakomisjonile ülevaatamiseks. «Olime veendunud, et neist üheteistkümnest vähemalt neli vastab nõuetele,» märkis Kiuru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles