Joogiveepuhasti teeb läbi uuenduskuuri

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne veepuhastusjaama automaatika saab endale uue kodu. Tartu veevärgi juhataja Toomas Kapi sõnul on plaanis ehitustöödega ühele poole saada kevadel, automaatjuhtimise seadmeid hakatakse ümber kolima selle aasta lõpus.
Anne veepuhastusjaama automaatika saab endale uue kodu. Tartu veevärgi juhataja Toomas Kapi sõnul on plaanis ehitustöödega ühele poole saada kevadel, automaatjuhtimise seadmeid hakatakse ümber kolima selle aasta lõpus. Foto: Sille Annuk

Suurt osa Tartust puhta veega varustavat Nõlvaku tä­­nava veepuhastusjaama ootab ees laiendus. Kavas on rekonstrueerida Anne joogi­­veepuhasti, mis tagab elanikele senisest veelgi stabiilsema veevärgi.

«Jaama automaatika on 14 aastat vana ja meil oli hiljuti ka väike rike. Et veeteenus on elutähtis, otsustasime automaatika plaanitust varem rekonstrueerida,» ütles Tartu veevärgi juhataja Toomas Kapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles