Täna tunnustati Tartus Euroopa spordinädala korraldajaid

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tarvi Pürn andis Tartu aselinnapeale Madis Lepajõele üle EL spordiministrite kohtumisel allkirjastatud Tartu deklaratsiooni.
Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tarvi Pürn andis Tartu aselinnapeale Madis Lepajõele üle EL spordiministrite kohtumisel allkirjastatud Tartu deklaratsiooni. Foto: Kristjan Teedema

Täna hommikul kell 11 tuli Tartusse kultuuriministeeriumi spordiosakonna delegatsioon, et anda linnavalitsusele üle Euroopa Liidu spordiministrite kohtumisel allkirjastatud Tartu deklaratsioon ja teha kokkuvõtteid Tartus toimunud Euroopa spordinädala avamisest ELi eesistumise ajal. 

Eelmise aasta 22. septembril võeti Tartus vastu raamdokument «Tartu üleskutse tervislikele eluviisidele». Dokumendis on reastatud 15 olulist tegevust, mida Euroopa Komisjon soovib järgnevate aastate jooksul teha, et võidelda istuva eluviisi ja ebatervisliku toitumise vastu. 

Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tarvi Pürn ütles, et ELi eesistumisse oli ka Tartu tugevalt kaasatud ning kõik osalised said enda ülesannetega hästi hakkama. «Tartus toimus rohkemgi spordiüritusi eesistumise ajal kui Tallinnas. Need olid kompaktselt nädalasse mahutatud,» lausus Pürn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles